Online workshop Recepten Recepten

EEN AVOND UIT BIJ JOU THUIS

We gaan samen heerlijk koken onder de bezielende leiding van onze chef Wim Ballieu, bekend van onze Buurttafel on Tour uitzendingen op tv en de Aviko receptenboeken. Hij doet dat samen met Vivian Slingerland, bekend van o.a. het programma Koffietijd.

Deelname is gratis

Wim kookt live vanuit de Aviko kerstkeuken en jij kookt mee vanuit je keuken thuis. Tóch zijn we met alle deelnemers gezellig bij elkaar via een livestream. Deelname is GRATIS. Groot voordeel: je hoeft niet te reizen en kunt gewoon een wijntje drinken. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Proefkoken voor kerst

Het wordt een leuke avond waarbij we alle tijd nemen om te proefkoken voor kerst. Je kookt samen met Wim een heerlijk driegangen kerstdiner. Zo krijg je volop inspiratie voor je eigen kerstdiner. Tijdens het koken kun je live vragen stellen aan het chatteam dat voor je klaar zit en kijken Wim en Vivian af en toe mee. Tussendoor genieten we samen van de gerechten. Er zijn dus ook genoeg pauzes.

Wim legt de bereidingswijze stap voor stap uit. Iedereen met een keuken, een oven, staafmixer, een goed mes en een paar pannen kan meedoen.

Je kent onze chef Wim Ballieu vast wel van onze Buurttafel on Tour tv-uitzendingen of van de Aviko receptenboeken. Wim is een geweldige kok, een heel gezellig mens en super creatief. Wim is de grondlegger van de Balls & Glory restaurants in België.

Onze gastvrouw Vivian Slingerland

Vivian Slingerland is een doorgewinterde presentatrice, o.a. van het programma Koffietijd. Als gastvrouw van de Aviko Kerstkeuken sluist ze allerlei vragen die deelnemers hebben door naar Wim. En ze mag als eerste proeven van de gerechten die Wim maakt.

Het feestelijk geniet menu
Voorgerecht: Waanzinnig lekkere soep van bloemkool en zoete aardappel met ricotta-tijmcroutons

Hoofdgerecht: WOW aardappel-groentetaartje met varkensoester

Dessert: Heerlijke bûche de noël gevuld met mokkacrème

We koken voor vier personen. Wil je meer mensen mee laten proeven, dan kun je de aantallen in het recept eenvoudig aanpassen. Kook je liever vegetarisch? Ook dan kun je meedoen.