Twee feestelijke menu’s

Je kunt kiezen uit 2 menu’s. Op 11 december maken
we het groot geluksmenu met elkaar en op
12 december het feestelijk geniet menu.

Op vrijdag 11 december

Voorgerecht: Rösticrouton met kalkoenfilet en mayonaise à la béarnaise
Geroosterd röstirondje getopt met fijne slablaadjes,
kalkoenfilet en béarnaisesaus

 
Hoofdgerecht: Beenham met röstikorstje en pompoen-aardappelgratins
Beenham met een knapperig korstje van rösti en
pompoengratins.

 
Dessert: Zoete-aardappeltiramisù met kokos
Tiramisù met amaretto, mascarponecrème met zoete
aardappel en geraspte kokos.

 
Op zaterdag 12 december

Voorgerecht: Pastinaaksoep met rösti-pancettacrumble
Soep van pastinaak met kruimels van rösti, pancetta,
olijfolie en basilicum.

 
Hoofdgerecht: Kalkoenrouleau met antiboise-gratins en boerenkoolrolletjes
Zelfgemaakte rollade van (boeren)kalkoenfilet met citroen,
tijm en knoflook. Erbij: aardappelgratin met antiboise en
boerenkoolrolletjes.

 
Dessert: Abrikozen-appelcrumble met zoete aardappel
Crumble met appel, abrikoos en zoete aardappel (onder
een krokante kruimellaag). Warm geserveerd, lekker met
mascarponeroom.