Kerst proefkoken met Wim

Samen koken vanuit
je eigen keuken!

We bezorgen iedereen graag een gezellige kerst en daar hoort lekker eten bij. Op 10 en 11 december gaan we proefkoken voor de kerst. Dat doen we onder de bezielende leiding van onze chef Wim Ballieu.

Tijdens de workshop kookt Wim vanuit zijn gezellige kerstkeuken samen met jou een volledig driegangen kerstdiner. Jij doet mee vanuit je eigen keuken samen met de andere deelnemers. Door de live verbinding zijn we toch een beetje samen. Het wordt een gezellige avond en je hoeft echt niet goed te kunnen koken om mee te kunnen doen.

De workshop begint om 18 uur en duurt ongeveer 3 uur. Tussendoor genieten we van de gerechten die we zelf gemaakt hebben. We maken er een leuke avond van!
Je kent onze Vlaamse chef Wim Ballieu vast wel van onze Buurtafel on Tour uitzendingen op TV of van de Aviko receptenboeken. Wim is een geweldige kok, een heel gezellig mens, super creatief en zet z’n gasten altijd op nummer één.

Wim is de grondlegger van de Balls & Glory restaurants in België. Hij is veel te zien op de Belgische televisie en ook in Nederland kennen we Wim van ‘De Streken van Wim’ op 24Kitchen en natuurlijk van Aviko’s Buurttafel on Tour.
Schrijf je in