Doe je mee met onze live
Online Kerstworkshop?

We gaan samen heerlijk koken onder de bezielende leiding van onze
Vlaamse chef Wim Ballieu, bekend van onze Buurttafel on Tour uitzendingen
op tv en de Aviko receptenboeken. Hij doet dat samen met Vivian
Slingerland presentatrice van o.a. het programma Koffietijd.

Je kookt vanuit je eigen keuken en tóch zijn we met alle deelnemers
gezellig bij elkaar via een livestream. Deelname is GRATIS. En groot
voordeel: je hoeft niet te reizen en kunt gewoon een wijntje drinken☺.

Het wordt een leuke avond waarbij we alle tijd nemen om te proefkoken
voor kerst. Je kookt samen met Wim een heerlijk driegangen kerstdiner. Zo
krijg je volop inspiratie voor je eigen kerstdiner. Tijdens het koken kun je
vragen stellen en kijken Wim en Vivian af en toe mee. Tussendoor genieten
we samen van de gerechten.

We leggen de bereidingswijze stap voor stap uit, live vanuit de Aviko
Kerstkeuken. Iedereen met een keuken, een oven, staafmixer, een goed
mes en een paar pannen kan meedoen.

Onze chef Wim Ballieu

Je kent onze Vlaamse chef Wim Ballieu vast wel van
de tv-uitzendingen van Aviko’s Buurttafel on Tour
of onze receptenboeken. Wim is een geweldige kok,
een heel gezellig mens en super creatief. Wim is
de grondlegger van de Balls & Glory restaurants in
België, bekend van de met stoemp (aardappelpuree)
gevulde gehaktbal, en ook veel te zien op de Belgische televisie.

Onze gastvrouw Vivian Slingerland

Vivian Slingerland is een doorgewinterde presentatrice,
 o.a. van het programma Koffietijd. Als gastvrouw van
 de Aviko Kerstkeuken sluist ze allerlei vragen die
 deelnemers hebben door naar Wim. En ze mag als
 eerste proeven van de gerechten die Wim maakt.

Je kunt kiezen uit twee
verschillende workshops

Kijk welk menu het meeste aanspreekt en welke dag je het beste uitkomt.
Doe het wel snel want we hebben beperkte beschikbaarheid.

Aanvang: 18:00 uur

Op vrijdag 11 december

Voorgerecht: Rösticrouton met kalkoenfilet en mayonaise à la béarnaise
Hoofdgerecht: Beenham met röstikorstje en pompoen-aardappelgratins
Dessert: Zoete-aardappeltiramisù met kokos
Op zaterdag 12 december

Voorgerecht: Pastinaaksoep met
rösti-pancettacrumble
Hoofdgerecht: Kiprouleau met antiboise-gratins en boerenkoolrolletjes
Dessert: Abrikozen-appelcrumble met zoete aardappel

Einde workshop: rond 21:00 uur, inclusief de eetmomenten tussendoor.
Er zijn dus voldoende pauzes.

Hoe werkt het precies?

Stap 1
Je schrijft je in.
Stap 2
Je krijgt een bevestiging.
Stap 3
Voor aanvang van de workshop ontvang je een link en een
uitgebreide receptbeschrijving, zodat je ook kunt meelezen.
Stap 4
Op de dag zelf zorg je dat je de boodschappen in huis hebt
en zet je je laptop, computer of telefoon op een handige
plek in de keuken, zodat je alles goed kunt volgen.
Stap 5
Tussen 17.45 en 18.00 uur klik je op de link en ben je live
aanwezig in Aviko’s Kerstkeuken.

We koken voor 2 personen omdat we aan het proefkoken zijn. Wil je meer
mensen mee laten proeven dan kun je de aantallen in het recept eenvoudig
ophogen.

Nog nooit een online sessie meegemaakt?
Eens moet de eerste keer zijn. Het is echt hartstikke leuk. Je kunt gewoon
lekker thuisblijven en toch voelt het een beetje als ‘uiteten’. We zorgen dat
het heel makkelijk is en we geven je de gelegenheid om vooraf nog even
te oefenen.

Schrijf je in

Schrijf je in voor een van de twee workshops die Wim geeft. Je kunt je maar
voor één datum aanmelden, want we willen graag zoveel mogelijk mensen
de kans geven mee te doen.

Ik schrijf me graag in voor de volgende workshop:





  






Waar ken je deze actie van? (meerdere antwoorden mogelijk)