Samen koken vanuit
je eigen keuken!

We bezorgen iedereen graag een gezellige kerst en daar hoort lekker eten bij. Op 11 en 12 december gaan we proefkoken voor de kerst. Dat doen we onder de bezielende leiding van onze chef Wim Ballieu.

Tijdens de workshop kookt Wim vanuit zijn gezellige kerstkeuken samen met jou thuis een volledig driegangen kerstdiner. Jij doet vanuit je eigen keuken online mee met hem en de andere deelnemers. Door de live verbinding zijn we toch een beetje samen. Het wordt een gezellige avond en je hoeft echt niet goed te kunnen koken om mee te kunnen doen.

De workshop begint om 18:00 uur en eindigt rond 21: 00 uur Tussendoor genieten we van de gerechten die we zelf gemaakt hebben. We maken er een leuke avond van!
Je kent onze Vlaamse chef Wim Ballieu vast wel van de tv-uitzendingen van Aviko’s Buurttafel on Tour of onze receptenboeken. Wim is een geweldige kok, een heel gezellig mens en super creatief. Wim is de grondlegger van de Balls & Glory restaurants in België, bekend van de met stoemp (aardappelpuree) gevulde gehaktbal, en ook veel te zien op de Belgische televisie.

Wim is veel te zien op de Belgische televisie en ook in Nederland kennen we Wim van ‘De Streken van Wim’ op 24Kitchen en natuurlijk de tv-uitzendingen van Aviko’s Buurttafel on Tour.